top of page

Aftenpostens anmelder Mona Levin ga 5 etter premiere på Nationaltheatrets hovedscene og skrev:

"Mange kloke valg ligger bak denne forestillingen. “… "og den har fått rystende teaterliv i kraft av klar, men neddempet fremførelse, dyktig dramaturgi, følelsesmessig linedans og faktisk også gjennom alt som nødvendigvis er utelatt.” "Balansegangen her mellom det smertefulle og det morsomme er mesterlig."              

Klikk HER for hele anmeldelsen. (krever abonnement)

VGs anmelder Øysten David Johansen trillet ternigkast 5:

Klikk HER for hele anmeldelsen.

Fædrelandsvennen trillet terningkast 6:

Klikk HER for hele anmeldelsen. 

(krever abonnement)

Stavanger Aftenbladt trillet terningkast 5: “Denne må du se"

Klikk HER for hele anmeldelsen.

REVOLT Media trillet terningkast 6: “Respekt Rune. Respekt.”

Klikk HER for hele anmeldelsen.

"VG kommentar ved Yngve Kvistad:”

"Rune Andersen har på en knivsegg laget en bevegende, jeg vil si vakker, forestilling om barndommens inferno. Personlig, ja. Uetisk utleverende, nei. “

 

"Verdensdramatikere som Eugene O’Neill, Tennessee Williams, Ibsen og Strindberg har skrevet selvbiografisk om hvordan familien kan være det farligste sted å vokse opp. Kristiansandkomikeren Rune Andersen legger til humor og varme. En form for alminneliggjøring som løfter dramaet opp fra den teatrale branntomt dette kunne blitt, og gir oss vanlige mennesker i et helt vanlig nærmiljø i et gjenkjennelig norsk lokalsamfunn. Det er sobert – og dypt rystende.”

 

"Derfor er Rune Andersens forestilling nødvendig, dessverre, og svært viktig. Den burde foreskrives på blå resept og anbefales av Folkehelseinstituttet som forebyggende vaksine."

Klikk HER for hele innlegget.

Kvammen & Sægrov produksjoner AS © 2018-2020

bottom of page